Waar kan je skiën in Europa?

Wij onderhouden een intensieve samenwerking met verschillende skioorden in Europa. Die skioorden bevinden zich op verschillende locaties. Hieronder ontdek je de verschillende bestemmingen.

Skiën in de Pyreneeën

Op de grens van Frankrijk en Spanje zijn er talloze skigebieden te vinden. Ze bevinden zich in de regio van Perpignon en Andorra en dit op een boogscheut van Toulouse. Onder andere de bestemming Vallnord / Arcalis doet het er heel goed, maar vraag zeker ook naar onze andere bestemmingen.

Skiën in de Alpen

Uiteraard vormen de Alpen nog steeds een van de populairste bestemmingen voor wintersporttoeristen. Het aantal skigebieden in Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk is er dan ook niet min. Deze skireizen worden door ons aangeboden inclusief vervoer per bus, gelet op de moeilijke bereikbaarheid van sommige gebieden. Het gaat stuk voor stuk om toeristische gebieden waar je niet aan luxe hoeft in te boeten, integendeel.

Andere skigebieden in Europa

Uiteraard hebben wij ook nog een aantal andere bestemmingen in Europa. Denk maar aan bestemmingen zoals Roccaraso nabij Rome en de gebieden in Slowakije en Tsjechië. Mag het een stuk verder zijn en mag er ook een vliegtuigreis aan verbonden worden? Dan zijn er tot slot onze bestemmingen in het Hoge Noorden: ook Noorwegen en Zweden wachten wintertoeristen immers graag op!